DK-SEA SAFETY

En del af noget større

Liferaft Systems Australia

Den MES du altid kan stole på

Sikker, pålidelig, enkel at bruge

Om LSA

Liferaft Systems Australia (LSA) er en dynamisk virksomhed, der er dannet specifikt til design og fremstilling af højkvalitets Marine Evacuation Systems (MES) og redningsflåder med stor kapacitet.
LSA har udviklet et produkt, der er synonymt med kvalitet og pålidelighed, hvilket er af altafgørende betydning i skibssikkerhedsindustrien.

Komplette MES systemer

Simpelthen et bedre system

Meget mere end det fysiske produkt

LSA er MES-specialister. LSA var banebrydende med direkte adgang til redningsflåder med hældende glidebaseret MES og fremstiller den dag i dag kun MES og redningsflåder med stor kapacitet. Design, fremstilling og installation af høj kvalitet, sikker og pålidelig MES er vores kerneforretning og vores eksklusive ekspertiseområde.

Global Support

Livsvarig support

LSA leverer omfattende kundesupport, fremragende besætningstræning og kontinuerlig support, ikke kun ved installationer, men i hele udstyrets levetid.

Besætningstræning

Fuld MES træning af skibets egen besætning

LSA er designet til at være den enkleste MES i verden at betjene. I en nødevakuering til søs er enkle procedurer afgørende. På trods af sin enkelhed mener LSA, at korrekt og omfattende MES-besætningstræning er afgørende for at sikre, at skibets besætning gennemfører en hurtig, men sikker evakuering hver gang, når det er nødvendigt.

Global Service

Høje kvalitetsstandarder og streng kontrol

Videooptagelse og analyse af
alle deployments

Hurtig
serviceafvikling

Kvalitetssikring